Toate cele cinci mii de buletine de vot disponibile la Frankfurt pe Main, Germania, au fost epuizate, cu trei ore înainte de încheierea secției de vot. Zeci de cetățeni sunt nemulțumiți că nu au putut vota și intenționează să plece șa o altă secție, în Stuttgart.

Oamenii intenționează să plece să voteze la alte secții de vot din Germania. „Avem o oră de când suntem aici”, spun alegătorii. Cetățenii scandează: „Noi vrem să votăm”, „Am fost mințiți”.

„Unica soluție este să vă deplasați la Stuttgart, iar noi îi vom anunța pe colegi. În momentul în care ei vor vedea că sunteți acolo, ar putea să prelungească cu două ore activitatea biroului”, a declarat un membru al biroului din Frankfurt.

 Cele mai apropiate secții de votare pot fi găsite și prin intermediul aplicației diaspora.voteaza.md.

Important! Secția de votare din Frankfurt și-a reluat activitatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!