/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Am fost mințiți!”. Toate buletinele de vot disponibile la Frankfurt pe Main au fost epuizate. Oamenii nu pot vota

missing
15 noiembrie 2020, ora 19:35

Toate cele cinci mii de buletine de vot disponibile la Frankfurt pe Main, Germania, au fost epuizate, cu trei ore înainte de încheierea secției de vot. Zeci de cetățeni sunt nemulțumiți că nu au putut vota și intenționează să plece șa o altă secție, în Stuttgart.

Oamenii intenționează să plece să voteze la alte secții de vot din Germania. „Avem o oră de când suntem aici”, spun alegătorii. Cetățenii scandează: „Noi vrem să votăm”, „Am fost mințiți”.

„Unica soluție este să vă deplasați la Stuttgart, iar noi îi vom anunța pe colegi. În momentul în care ei vor vedea că sunteți acolo, ar putea să prelungească cu două ore activitatea biroului”, a declarat un membru al biroului din Frankfurt.

 Cele mai apropiate secții de votare pot fi găsite și prin intermediul aplicației diaspora.voteaza.md.

Important! Secția de votare din Frankfurt și-a reluat activitatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram