/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

CEC anunță că a fost închisă prima secție de vot. Câți oameni au votat

missing
15 noiembrie 2020, ora 15:41

Comisia Electorală Centrală anunță că, până la ora 15.00, s-au prezentat la urnele de vot peste 1 milion de alegători sau circa 37 la sută dintre cei așteptați la alegeri. Procesul de votare se desfășoară în regim normal, fără incidente majore care să pună în pericol desfășurarea scrutinului.

Prima secție care și-a încheiat activitatea e cea de la Tokio, Japonia, unde au participat la scrutin 20 de alegători. Cu puțin timp în urmă și-a încheiat activitatea și secția de votare din China.

CEC a anunțat, de asemenea, despre deschiderea fără impedimente a secțiilor de votare pe coasta estică a continentului nord-american.

La moment, sunt înregistrate aglomerații la unele secții de votare din străinătate în Belgia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, România, Federația Rusă, Portugalia, Spania, Regatul Țărilor de Jos, Turcia, Marea Britanie și Israel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram