În secțiile de votare deschise pentru cetățenii din regiunea transnistreană s-au numărat toate voturile. Rezultatele preliminare arată că lider detașat este candidatul independent Igor Dodon, care a obținut 85% din voturile celor care s-au prezentat la urne.

Astfel, din cele peste 31 de mii de voturi înregistrate, peste 26 de mii au fost pentru candidatul independent și peste patru mii pentru Maia Sandu.

 

Amintim că astăzi la secțiile de votare deschise pentru alegătorii din stânga Nistrului s-au înregistrat numeroase incidente. La unele secții de votare s-a înregistrat transportarea cu autocarele a alegătorilor, iar la altele a intervenit poliția și forțele speciale. Mai mulți deputați au semnalat că la aceste secții de vot s-ar fi produs fraude masive.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!