/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Cum a votat un bărbat care este pozitiv cu Covid-19

15 noiembrie 2020, ora 16:36

Comisia Electorală Centrală a informat anterior că în contextul situației de criză în sănătate publică, în ziua alegerilor, până la ora 15.00, pot vota la locul aflării, fără obligația de a prezenta certificatul medical, doar alegătorii care manifestă simptome a infecției COVID-19.

Precizăm că alegătorii, care au simptome respiratorii asemănătoare celor de coronavirus nu sunt obligați să prezinte testul negativ la infecția COVID-19 pentru a putea beneficia de votarea la locul aflării. Mai jos imagini publicate de un internaut care își prezintă experiența sa de a vota cu urna mobilă având simpotemele de Covid-19.

„Daca nu eu la vot atunci votul la mine#coronavirus#covid19”, a descris acesta cele trei imagini de mai jos pe care le-a publicat pe o rețea de socializare.

Foto: FB/Eduard Bizgu

Foto: FB/Eduard Bizgu

Foto: FB/Eduard Bizgu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram