Comisia Electorală Centrală a informat anterior că în contextul situației de criză în sănătate publică, în ziua alegerilor, până la ora 15.00, pot vota la locul aflării, fără obligația de a prezenta certificatul medical, doar alegătorii care manifestă simptome a infecției COVID-19.

Precizăm că alegătorii, care au simptome respiratorii asemănătoare celor de coronavirus nu sunt obligați să prezinte testul negativ la infecția COVID-19 pentru a putea beneficia de votarea la locul aflării. Mai jos imagini publicate de un internaut care își prezintă experiența sa de a vota cu urna mobilă având simpotemele de Covid-19.

„Daca nu eu la vot atunci votul la mine#coronavirus#covid19”, a descris acesta cele trei imagini de mai jos pe care le-a publicat pe o rețea de socializare.

Foto: FB/Eduard Bizgu

Foto: FB/Eduard Bizgu

Foto: FB/Eduard Bizgu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!