Consulatul General al Republicii Moldova la Franfurt pe Main îndeamnă cetățenii moldoveni care stau în rând la secția de votare din Frankfurt să meargă și în alte localități din Germania pentru a-și exercita dreptul la vot, întrucât există o posibilitate ca cele 5 mii de buletine să se termine în curând. 

Potrivit Consulatului, s-au format cozi imense la secția de vot din Frankfurt.

„Stimați cetățeni, vă aducem la cunoștință că, până la orele 10.00, la secția de votare nr.1/349 din orașul Frankfurt pe Main au votat 1554 de alegători. Dat fiind faptul că secția de votare este asigurată cu un număr maxim de 5000 de buletine de vot, iar numărul de alegători este foarte mare, recomandăm cetățenilor care se află încă în rândurile de așteptare să folosească posibilitatea de votare și de la secțiile din alte orașe: Stuttgart, Kassel, Strasbourg. Mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat al Consulatului General al Republicii Moldova la Franfurt pe Main.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!