Situaţie revoltătoare la Neamţ, după incendiul de pe secţia ATI a Spitalului Judeţean. Rudele persoanelor care au murit sâmbătă seară au fost sunate pentru a merge în această dimineaţă la morga spitalului. Explicațiile primite au fost de-a dreptul uluitoare, scrie Digi 24

„Am fost sunați la 23:00. A decedat tata. Acum în ce condiții, o să aflăm acum. El era bolnav de cancer, a fost internat la oncologie. L-au depistat cu Covid și l- am adus la reanimare”, spune o rudă.

De la reanimare, tatăl femeii a ajuns direct la morga spitalului. Cel puţin asta i s-a spus aseară, târziu în noapte, când a fost anunţată de tragedia care a avut loc. După ce a așteptat câteva zeci de minute în această dimineaţă în fața IML, familiei i s-a pus că persoanele arse nu au fost încă identificate şi că trebuie să mai aştepte.

„N-am rezolvat nimic! Așteptăm să ne sune, să-l identifice, să vadă. Urmează niște proceduri, nu știm. Mi se pare absurd! Să nu știi persoanele care au murit!? Nu știu nimic! Lucru care trebuia de aseară. Așteaptă ancheta! Ce anchetă? Sistemul e mort!”

O altă familie îndurerată, aceeaşi situaţie. Oamenii au aflat de la televizor despre incendiul devastator de la spitalul din Piatra Neamţ. Multe întrebări şi prea puţine răspunsuri.

O femeie a venit să îşi caute cumnatul. Este singura rudă care se poate ocupa de formalități. Asta pentru că, soţia şi fiul se află în izolare, iar fiica este în Italia.

„La 11 jumătate (n.r. 23:00), 12, ne-a anunțat spitalul. Noi deja știam de la televizor. Este trist, este dureros”.

În urma incendiului violent izbucnit în secţia ATI a spitalului judeţean din Piatra Neamţ zece persoane au murit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!