Toate secțiile de votare din Republica Moldova au fost deschise la ora 7:00, iar în două localități au avut loc deconectări de lumină, anunță Comisia Electorală Centrală (CEC).

Vladimir Șarban, vicepreședinte CEC:Regretăm, dar și acest tur de scrutin are loc în situație pandemică, val de infectări. Incidente nu s-au manifestat, cel puțin din informațiile care au parvenit așa ceva nu se atestă. Mici incidente au fost, în două localități au fost deconectări de la energie electrică, dar se remediază. În prezent, procesul de votare s-a început în Japonia, China, Federația Rusă. Scrutinul va fi monitorizat de observatori acreditați.”

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!