/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Comisia Electorală Centrală oferă primele informații după deschiderea secțiilor de vot

missing
15 noiembrie 2020, ora 07:59

Toate secțiile de votare din Republica Moldova au fost deschise la ora 7:00, iar în două localități au avut loc deconectări de lumină, anunță Comisia Electorală Centrală (CEC).

Vladimir Șarban, vicepreședinte CEC:Regretăm, dar și acest tur de scrutin are loc în situație pandemică, val de infectări. Incidente nu s-au manifestat, cel puțin din informațiile care au parvenit așa ceva nu se atestă. Mici incidente au fost, în două localități au fost deconectări de la energie electrică, dar se remediază. În prezent, procesul de votare s-a început în Japonia, China, Federația Rusă. Scrutinul va fi monitorizat de observatori acreditați.”

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram