Număr dublu de alegători s-a înregistrat în turul doi de scrutin la secțiile de votare deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului, comparativ cu primul tur. Astfel, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, 31758 de alegători și-au exercitat dreptul la vot în secțiile deschise pentru ei. 

În primul tur de scrutin, care a avut loc pe 1 noiembrie, la secțiile de votare deschise pentru cetățenii cu drept de vot ai Republicii Moldova ce-și au domiciliul în localitățile din stânga Nistrului, s-au prezentat 14 709 de alegători.

Amintim că astăzi au fost semnalate mai multe încălcări la secțiile de vot deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului, inclusiv transportarea organizată, cu autocarele, la urne. Unii alegători au recunoscut că au fost aduși organizat, iar mai mulți deputați au semnalat că s-ar fi produs fraude.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!