/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La secțiile deschise pentru stânga Nistrului a votat un număr dublu de alegători din regiune comparativ cu primul tur

15 noiembrie 2020, ora 22:18

Număr dublu de alegători s-a înregistrat în turul doi de scrutin la secțiile de votare deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului, comparativ cu primul tur. Astfel, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, 31758 de alegători și-au exercitat dreptul la vot în secțiile deschise pentru ei. 

În primul tur de scrutin, care a avut loc pe 1 noiembrie, la secțiile de votare deschise pentru cetățenii cu drept de vot ai Republicii Moldova ce-și au domiciliul în localitățile din stânga Nistrului, s-au prezentat 14 709 de alegători.

Amintim că astăzi au fost semnalate mai multe încălcări la secțiile de vot deschise pentru cetățenii din stânga Nistrului, inclusiv transportarea organizată, cu autocarele, la urne. Unii alegători au recunoscut că au fost aduși organizat, iar mai mulți deputați au semnalat că s-ar fi produs fraude.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram