Oamenii legii informează că, la numărul unic 112, o doamnă de 73 de ani, din Puhoi, raionul Ialoveni, a comunicat că, fiind la secția de votare a observat peste geam o doamnă și câțiva bărbați care, posibil, falsifică buletinele de vot. Angajații Poliției au intervenit imediat. În spatele secției este amplasată o școală auto, care desfășoară lecții și duminica, iar în contextul pandemiei orele de studiu sunt efectuate în curte.

„S-a constatat că informația este eronată, în sacoșele elevilor au fost găsite doar Regulamentele Circulației Rutiere, iar împreună cu ei erau doar instructorul și un profesor. Cazul a fost înregistrat și se examinează”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cu puțin timp în urmă a parvenit un apel, la numărul unic 112, de la o doamnă de 73 de ani, din Puhoi, raionul Ialoveni,…

Posted by Poliția Republicii Moldova on Saturday, 14 November 2020

Astăzi, 15 noiembrie, se desfășoară al doilea tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Moldovenii aleg între Maia Sadu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!