/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O femeie din Ialoveni a informat despre o posibilă falsificare a buletinelor de vot. Ce a depistat poliția

missing
15 noiembrie 2020, ora 17:00

Oamenii legii informează că, la numărul unic 112, o doamnă de 73 de ani, din Puhoi, raionul Ialoveni, a comunicat că, fiind la secția de votare a observat peste geam o doamnă și câțiva bărbați care, posibil, falsifică buletinele de vot. Angajații Poliției au intervenit imediat. În spatele secției este amplasată o școală auto, care desfășoară lecții și duminica, iar în contextul pandemiei orele de studiu sunt efectuate în curte.

„S-a constatat că informația este eronată, în sacoșele elevilor au fost găsite doar Regulamentele Circulației Rutiere, iar împreună cu ei erau doar instructorul și un profesor. Cazul a fost înregistrat și se examinează”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cu puțin timp în urmă a parvenit un apel, la numărul unic 112, de la o doamnă de 73 de ani, din Puhoi, raionul Ialoveni,…

Posted by Poliția Republicii Moldova on Saturday, 14 November 2020

Astăzi, 15 noiembrie, se desfășoară al doilea tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Moldovenii aleg între Maia Sadu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram