Până la ora 15.50, Inspectoratul General al Poliției a sesizat 10 cazuri de incidente cu buletinele de vot, 44 de cazuri de transport al alegătorilor la secțiile de vot, dar și deconectarea energiei electrice în mai multe localități din țară. Despre aceasta a declarat șeful adjunct al IGP în cadrul unui briefing de presă.

Astfel, potrivit Poliției, până la acest moment au fost înregistrate 3 cazuri de blocare a drumului în Varnița și 10 cazuri de incidente cu buletinele de vot.

„Au fost înregistrate 44 cazuri de transport a alegătorilor la secțiile de vot, 3 incidente cu urna de vot, 4 cazuri corupere a alegătorilor”, a menționat șeful adjunct al IGP.

De asemenea, polițiștii au înregistrat 27 de cazuri de huliganism.

„Cu părere de rău, constatăm că în tot mai multe localități este deconectată energia electrică”, a conchis acesta.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!