/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Poliția vine cu noi precizări: „Cu părere de rău, înregistrăm tot mai multe cazuri de deconectare a energiei electrice în localități”

15 noiembrie 2020, ora 16:06

Până la ora 15.50, Inspectoratul General al Poliției a sesizat 10 cazuri de incidente cu buletinele de vot, 44 de cazuri de transport al alegătorilor la secțiile de vot, dar și deconectarea energiei electrice în mai multe localități din țară. Despre aceasta a declarat șeful adjunct al IGP în cadrul unui briefing de presă.

Astfel, potrivit Poliției, până la acest moment au fost înregistrate 3 cazuri de blocare a drumului în Varnița și 10 cazuri de incidente cu buletinele de vot.

„Au fost înregistrate 44 cazuri de transport a alegătorilor la secțiile de vot, 3 incidente cu urna de vot, 4 cazuri corupere a alegătorilor”, a menționat șeful adjunct al IGP.

De asemenea, polițiștii au înregistrat 27 de cazuri de huliganism.

„Cu părere de rău, constatăm că în tot mai multe localități este deconectată energia electrică”, a conchis acesta.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram