Candidatul independent, susținut de PSRM Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a mers la secția de votare alături de soție.

Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM:Cetățenii R. Moldova dau dovadă de responsabilitate. Eu astăzi am votat pentru independența și statalitatea Republicii Moldova, cred în viitorul acestei țări. Eu am votat pentru pace, pentru liniștea interetnică pentru schimbări spre bine. Avem nevoie de schimbări calitative, nu șocuri, nu crize, dar schimbări spre bine. Am votat pentru echitatea socială, pentru dezvoltarea economică. Am votat pentru prietenie și cu Uniunea Europeană, și cu Rusia, și cu România și cu Ucraina.”

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidenţiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00.

În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!