Zeci de moldoveni stau la coadă, la Consulatul Republicii Moldova la Istanbul, unde s-au dus să voteze în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale. Alegătorii au de ales între candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatul independent susținut de PSRM, Igor Dodon.

Potrivit alegătorilor, în turul II de scrutin prezența la urne este foarte mare. Oamenii stau la coadă și așteaptă cel puțin o oră ca să voteze.

Peste 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi să participe, duminică, 15 noiembrie la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al ţării.

În total, pentru alegerile prezidențiale, în străinătate au fost deschise 139 de secții de vot.

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!