/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Coadă uriașă la secția de votare din Istanbul, unde zeci de moldoveni așteaptă să-și exprime votul

15 noiembrie 2020, ora 14:29

Zeci de moldoveni stau la coadă, la Consulatul Republicii Moldova la Istanbul, unde s-au dus să voteze în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale. Alegătorii au de ales între candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatul independent susținut de PSRM, Igor Dodon.

Potrivit alegătorilor, în turul II de scrutin prezența la urne este foarte mare. Oamenii stau la coadă și așteaptă cel puțin o oră ca să voteze.

Peste 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi să participe, duminică, 15 noiembrie la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al ţării.

În total, pentru alegerile prezidențiale, în străinătate au fost deschise 139 de secții de vot.

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram