Telespectatorii TV8 ne atenționează că timp de câteva minute bune nu au putut urmări postul nostru de televiziune în emisie directă. Potrivit lor, aceeași problemă a existat la toate posturile de televiziune, gestionate de operatorul de internet și televiziune Moldtelecom. Responsabilii companiei au confirmat această informație și susțin că semnalul a fost pierdut din cauza unei pene la sistemul de climatizare.

Vă informăm că, astăzi în intervalul orelor 19.04 – 19.20 serviciul de televiziune Moldtelecom nu a funcționat. Sistarea temporară a semnalului a fost cauzată de o pana la sistemul de climatizare care a dus la deconectarea automată a echipamentului de difuzare. Echipa de tehnicieni a intervenit imediat, iar în mai puțin de 20 minute, situația a fost remediată, iar semnalul a fost restabilit. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și contăm pe înțelegerea dumneavoastră”, se spune într-un comunicat al Moldtelecom.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!