/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Emisia mai multor posturi de televiziune a fost suspendată temporar. Explicația operatorului Moldtelecom

15 noiembrie 2020, ora 20:18

Telespectatorii TV8 ne atenționează că timp de câteva minute bune nu au putut urmări postul nostru de televiziune în emisie directă. Potrivit lor, aceeași problemă a existat la toate posturile de televiziune, gestionate de operatorul de internet și televiziune Moldtelecom. Responsabilii companiei au confirmat această informație și susțin că semnalul a fost pierdut din cauza unei pene la sistemul de climatizare.

Vă informăm că, astăzi în intervalul orelor 19.04 – 19.20 serviciul de televiziune Moldtelecom nu a funcționat. Sistarea temporară a semnalului a fost cauzată de o pana la sistemul de climatizare care a dus la deconectarea automată a echipamentului de difuzare. Echipa de tehnicieni a intervenit imediat, iar în mai puțin de 20 minute, situația a fost remediată, iar semnalul a fost restabilit. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și contăm pe înțelegerea dumneavoastră”, se spune într-un comunicat al Moldtelecom.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram