/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Expediția Prutului: Drumul spre Naslavcea cu Toyota Hilux Legend – episodul 2! A doua zi de aventură prin cele mai frumoase locuri din Moldova

missing
15 noiembrie 2020, ora 14:46

Dragii noștri, iată că am ajuns să publicăm și al doilea reportaj din aventura noastră cu noul Toyota Hilux Legend, automobil cu care am pornit din Portul Internațional Liber Giurgiulești, care este și punctul extrem de sud al țării, spre Naslavcea, cel mai de nord punct din Republica Moldova.

După peripețiile care le-am avut la lacul Beleu ne-am propus să avansăm cât mai mult spre nordul țării, știind că acolo ne vor aștepta condiții meteo mai proaste. Însă ele nu ne-au oprit din dorința noastră de a trece prin cele mai frumoase locuri din partea de vest a țării, ca după deja să ne luăm drumul spre Naslavcea.

Mai multe descoperiți din reportajul video de mai jos, unul care sperăm să vă placă cel puțin la fel de mult ca și prima parte. Dar înainte de asta ținem să vă anunțăm că în articolul complet de pe AutoBlog.MD puteți admira și o galerie foto cu cele mai frumoase momente. Vizionare plăcută!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram