Dragii noștri, iată că am ajuns să publicăm și al doilea reportaj din aventura noastră cu noul Toyota Hilux Legend, automobil cu care am pornit din Portul Internațional Liber Giurgiulești, care este și punctul extrem de sud al țării, spre Naslavcea, cel mai de nord punct din Republica Moldova.

După peripețiile care le-am avut la lacul Beleu ne-am propus să avansăm cât mai mult spre nordul țării, știind că acolo ne vor aștepta condiții meteo mai proaste. Însă ele nu ne-au oprit din dorința noastră de a trece prin cele mai frumoase locuri din partea de vest a țării, ca după deja să ne luăm drumul spre Naslavcea.

Mai multe descoperiți din reportajul video de mai jos, unul care sperăm să vă placă cel puțin la fel de mult ca și prima parte. Dar înainte de asta ținem să vă anunțăm că în articolul complet de pe AutoBlog.MD puteți admira și o galerie foto cu cele mai frumoase momente. Vizionare plăcută!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!