/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO.FOTO/ Mobilizare în Germania: Tot mai mulți moldoveni vin la secția de votare de la Frankfurt, unde s-au format rânduri enorme 

missing
15 noiembrie 2020, ora 10:07

Update 10:00 // Tot mai mulți moldoveni vin la secția de votare din Frankfurt. S-a format rânduri enorme, iar moldovenii așteaptă să voteze. 

Foto: Daniel Moiseenco/Facebook

Deși încă nu s-au deschis încă secțiile de vot din Germania pentru alegerile prezidențiale, la cea care este organizată în orașul german Frankfurt deja s-a format o coadă imensă. Germania este într-un alt fus orar și este cu o oră în urma Republicii Moldova.

Într-un video postat pe rețelele de socializare se vede cum, pe întuneric, zeci de moldoveni deja au format cozi la secția de vot din Frankfurt.

Și la o secție de votare deschisă în București, capitala României, s-a format rând de moldoveni dornici să voteze încă înainte de ora 07.00, când se deschid urnele de vot.

„La 06.50, când am ajuns, deja e rând mare la București”, a scris Igor Tomița pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook/Igor Tomița

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram