Update 10:00 // Tot mai mulți moldoveni vin la secția de votare din Frankfurt. S-a format rânduri enorme, iar moldovenii așteaptă să voteze. 

Foto: Daniel Moiseenco/Facebook

Deși încă nu s-au deschis încă secțiile de vot din Germania pentru alegerile prezidențiale, la cea care este organizată în orașul german Frankfurt deja s-a format o coadă imensă. Germania este într-un alt fus orar și este cu o oră în urma Republicii Moldova.

Într-un video postat pe rețelele de socializare se vede cum, pe întuneric, zeci de moldoveni deja au format cozi la secția de vot din Frankfurt.

Și la o secție de votare deschisă în București, capitala României, s-a format rând de moldoveni dornici să voteze încă înainte de ora 07.00, când se deschid urnele de vot.

„La 06.50, când am ajuns, deja e rând mare la București”, a scris Igor Tomița pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook/Igor Tomița

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!