Candidata PAS la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, susține în aceste clipe o conferință de presă. 

„Astăzi am fost martorii unei mobilizări extraordinare ale moldovenilor. Oamenii au ieșit într-un număr extraordinar de mare acasă și în diasporă. Le mulțumesc din suflet oamenilor care au stat ore întregi pentru a vota. Astăzi diaspora au votat în număr de 250 de mii, este un record fără precedent. Îmi pare rău pentru cei care nu au reușit”, a menționat Maia Sandu.

„CEC a închis ochii la încălcări grave. CEC nu a deschis mai multe secții de voturi. Poliția și Procuratura au închis ochii la transportarea organizată a cetățenilor, dar în pofida acestor lucruri, cred că astăzi vocea cetățenilor se va face auzită”.

„Vin cu un apel către toți cei care sunt responsabili de votul cetățenilor. Știu că în următoarele ore se vor face presiuni, dar votul oamenilor contează. Vă rugăm să protejăm votul cetățenilor”.

Precizăm că, toate secțiile de vot din țară au fost închise la ora 21.00.

Astăzi a avut loc turul II al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Cetățenii moldovenii și-au ales președintele pentru următorii patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!