/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Maia Sandu: „Știu că în următoarele ore se vor face presiuni, dar votul oamenilor contează”

missing
15 noiembrie 2020, ora 21:30

Candidata PAS la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, susține în aceste clipe o conferință de presă. 

„Astăzi am fost martorii unei mobilizări extraordinare ale moldovenilor. Oamenii au ieșit într-un număr extraordinar de mare acasă și în diasporă. Le mulțumesc din suflet oamenilor care au stat ore întregi pentru a vota. Astăzi diaspora au votat în număr de 250 de mii, este un record fără precedent. Îmi pare rău pentru cei care nu au reușit”, a menționat Maia Sandu.

„CEC a închis ochii la încălcări grave. CEC nu a deschis mai multe secții de voturi. Poliția și Procuratura au închis ochii la transportarea organizată a cetățenilor, dar în pofida acestor lucruri, cred că astăzi vocea cetățenilor se va face auzită”.

„Vin cu un apel către toți cei care sunt responsabili de votul cetățenilor. Știu că în următoarele ore se vor face presiuni, dar votul oamenilor contează. Vă rugăm să protejăm votul cetățenilor”.

Precizăm că, toate secțiile de vot din țară au fost închise la ora 21.00.

Astăzi a avut loc turul II al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Cetățenii moldovenii și-au ales președintele pentru următorii patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram