/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Peste o sută de cazuri de transportare organizată a alegătorilor. Poliția a făcut totalurile

15 noiembrie 2020, ora 23:05

Poliția a făcut totalurile. Oamenii legii spun că pe parcursul zilei de astăzi au fost documentate 122 de cazuri de transportare organizată a alegătorilor, 13 cazuri de corupere și 29 de agitație electorală. Datele au fost prezentate de către șeful-adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP) Marin Maxian.

Potrivit lui, la serviciul 112 poliția a fost alertată în 81 de incidente. Oamenii legii au intervenit în 324 de cazuri privind desfășurarea activității electorale. În 55 de cazuri, faptele nu s-au adeverit.

„Am intervenit în 29 de cazuri de agitație electorală. Sunt șase cazuri de blocare de trasee. În 36 de cazuri au fost incidente cu buletinele de vot. 122 de cazuri de transportare organizată a alegătorilor.  În 113 au fost demarate anchete. Opt cazuri au fost cu urna de vot. 13 cazuri de corupere a alegătorilor, opt cazuri se află în gestiune”, a spus șeful-adjunct.

Au fost documentate două cazuri de împiedicare a exercitării dreptului la vot. Oamenii legii au intervenit în cinci cazuri de vot multiplu.

În 14 cazuri este vorba despre încălcarea restricțiilor impuse pe timp de pandemie.  În total poliția a primit spre examinare 646 de sesizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram