/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Poliția vine cu noi informații. „Au fost înregistrate 90 de cazuri în care oamenii au încercat să fotografieze buletinele de vot”

missing
15 noiembrie 2020, ora 11:48

Până la ora 11.00, Poliția a sesizat 23 de cazuri de pretinse încălcări, 2 cazuri de agitație electorală și 2 cazuri de blocare a cetățenilor spre secția de votare. Despre aceasta a declarat șeful adjunct al IGP în cadrul unui briefing de presă.

De asemenea, au fost înregistrate 90 de cazuri în care oamenii au încercat să fotografieze buletinele de vot.

„Am identificat 4 cazuri de transportare a alegătorilor spre secțiile de votare, 2 au fost indentificate de polițiști, alte 2 au fost sesizate de către alte persoane”, a declarat șeful adjunct al IGP.

În același timp au fost înregistrate 3 cazuri de încălcări cu urna mobilă și 6 cazuri de încălcări la urnele de vot, unde oamenii au venit în stare de ebrietate sau s-au dovedit a fi agresivi.

„Poliția înregistrează multe apeluri la 112, care nu sunt adevărate. Vă rugăm să ghidați corect polițiștii spre locurile unde ați sesizat încălcări electorale”, a menționat șeful adjunct al IGP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram