/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ „Să fim mai buni”. Niște moldoveni oferă gratuit ceai și cafea pentru conaționalii care stau în rând să voteze în Northampton

missing
15 noiembrie 2020, ora 15:58

Gest frumos la Northampton, Marea Britanie. Niște Moldoveni oferă gratuit ceai și cafea pentru conaționalii care stau de ore bune în rând să-și exprime votul. Copiilor care au venit cu părinții li se oferă dulciuri. Tânărul care a pornit acțiunea spune că face acest gest pentru că își dorește ca toți „să fim mai buni și mai uniți”.

În imaginile video, realizate pentru tv8.md, vedem că rândul este foarte mare, iar la fața locului este prezentă și poliția locală care atenționează pe cei prezenți să păstreze normele epidimiologice.

Rânduri similare au fost înregistrate și în alte orașe europene precum Kassel, Roma, Lisabona, Frankfturt, Londra.

Astăzi, 15 noiembrie, se desfășoară al doilea tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Moldovenii aleg între Maia Sadu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram