Gest frumos la Northampton, Marea Britanie. Niște Moldoveni oferă gratuit ceai și cafea pentru conaționalii care stau de ore bune în rând să-și exprime votul. Copiilor care au venit cu părinții li se oferă dulciuri. Tânărul care a pornit acțiunea spune că face acest gest pentru că își dorește ca toți „să fim mai buni și mai uniți”.

În imaginile video, realizate pentru tv8.md, vedem că rândul este foarte mare, iar la fața locului este prezentă și poliția locală care atenționează pe cei prezenți să păstreze normele epidimiologice.

Rânduri similare au fost înregistrate și în alte orașe europene precum Kassel, Roma, Lisabona, Frankfturt, Londra.

Astăzi, 15 noiembrie, se desfășoară al doilea tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Moldovenii aleg între Maia Sadu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent, susținut de PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!