Pe podul de la Sănătăuca au fost aruncate mai multe obiecte care au dus la deteriorarea anvelopelor mijloacelor de transport care se deplasau în zona respectivă. Cazul a fost înregistrat și este documentat de polițiști. 

„Pe podul de la Sănătăuca, localitatea Florești, careva persoane au aruncat scule din metal ghimpoase pe partea dreaptă a carosabilului. Astfel, mai multe persoane, precum și autospeciale angajaților poliției și ANTA au avut de pătimit defecțiuni tehnice, prin deteriorarea anvelopelor. În acest sens, vreau să menționez că cazul a fost înregistrat corespunzător”, a declarat șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției al MAI, Marin Maxian,

Totodată,  la două secțiile de votare din țară au fost înregistrate deconectări de energie electrică.

Potrivit informațiilor, în ziua tăcerii au fost examinate 14 sesizări și incidente. „Două cazuri  de nerespectare a măsurilor în sănătate publică, un caz de corupere și patru cazuri de agitație electorală, trei cazuri de incidente în secții de votare care nu au ținut de competențele poliției”, a adăugat acesta.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!