/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ UPDATE. Varnița: Veteranii au fost izolați de un cordon de polițiști

missing
15 noiembrie 2020, ora 13:23

Situația este tensionată în zona punctului de trecere Varnița – Bender. După ce au fost altercații între cei prezenți, iar poliția a format un cordon viu, acum la fața locului au intervenit și trupele speciale.

UPDATE. 13:00 Veterani care monitorizau fluxul de mașini din Bender au fost izolați. Unul dintre ei acuză că a fost electrocutat de oamenii legii.

Oamenii protestează și susțin că alegătorii aduși din Bender ar fi mituiți. Aceștia au raportat cazuri când aceeași mașină a făcut câteva curse și a adus diferiți pasageri pentru a vota. Cei prezenți scandează : Jos Dodon.

Poliția și forțele speciale încearcă să calmeze spiritele separând localnicii, veteranii de moldovenii veniți din regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram