Situația este tensionată în zona punctului de trecere Varnița – Bender. După ce au fost altercații între cei prezenți, iar poliția a format un cordon viu, acum la fața locului au intervenit și trupele speciale.

UPDATE. 13:00 Veterani care monitorizau fluxul de mașini din Bender au fost izolați. Unul dintre ei acuză că a fost electrocutat de oamenii legii.

Oamenii protestează și susțin că alegătorii aduși din Bender ar fi mituiți. Aceștia au raportat cazuri când aceeași mașină a făcut câteva curse și a adus diferiți pasageri pentru a vota. Cei prezenți scandează : Jos Dodon.

Poliția și forțele speciale încearcă să calmeze spiritele separând localnicii, veteranii de moldovenii veniți din regiunea transnistreană.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!