/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

BMW R 1250 RT facelift – prima motocicletă cu panou de bord digital şi cu navigaţie integrată

16 noiembrie 2020, ora 11:55

De mai bine de patru decenii, abrevierea BMW Motorrad “RT” a fost sinonimă în lumea motocicletelor dinamice de turism, combinând confortul pe călătorii lungi cu plăcerea dinamică de condus pe drumurile de țară. Mai mult decât atât: un BMW RT a stabilit întotdeauna reperul din această clasă.

Pentru a se asigura că acest lucru continuă să fie valabil în viitor, BMW Motorrad a făcut schimbări și inovații extinse la noul R 1250 RT facelift.

Ca și până acum, legendarul motor boxer cu doi cilindri asigură o călătorie confortabilă și o propulsie dinamică. Are încă o capacitate a motorului de 1.254 cm3 şi dezvoltă 136 CP la 7.750 rpm, alături de 143 Nm de cuplu la 6.250 rpm. Află mai multe detalii, dar şi cât costă vehiculul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram