De mai bine de patru decenii, abrevierea BMW Motorrad “RT” a fost sinonimă în lumea motocicletelor dinamice de turism, combinând confortul pe călătorii lungi cu plăcerea dinamică de condus pe drumurile de țară. Mai mult decât atât: un BMW RT a stabilit întotdeauna reperul din această clasă.

Pentru a se asigura că acest lucru continuă să fie valabil în viitor, BMW Motorrad a făcut schimbări și inovații extinse la noul R 1250 RT facelift.

Ca și până acum, legendarul motor boxer cu doi cilindri asigură o călătorie confortabilă și o propulsie dinamică. Are încă o capacitate a motorului de 1.254 cm3 şi dezvoltă 136 CP la 7.750 rpm, alături de 143 Nm de cuplu la 6.250 rpm. Află mai multe detalii, dar şi cât costă vehiculul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!