/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune liderul de la Tiraspol despre victoria Maiei Sandu la prezidențiale

16 noiembrie 2020, ora 18:41

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski a venit cu un comentariu după ce Maia Sandu a câștigat alegerile prezidențiale de pe 15 noiembrie. Acesta a declarat că pe viitor trebuie evitate conversațiile „prin lozinci goale”.

Într-un comunicat de presă, liderul de la Tiraspol a menționat următoarele:

„Vom dialoga cu orice oficial ales de către cetățenii moldoveni. Cel mai important este să asigurăm respectarea drepturilor omului pe ambele maluri ale Nistrului, să intensificăm procesul de negocieri și să stabilim un dialog productiv”.

La scrutinul de pe 15 noiembrie au participat peste 30 de mii de cetățeni din stânga Nistrului. Majoritatea a votat pentru Igor Dodon.

Menționăm că Maia Sandu a câștigat detașat alegerile prezidențiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram