/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Combatanții au protestat în fața IGP solicitând demisia șefului adjunct al inspectoratului

16 noiembrie 2020, ora 11:54

Un grup de combatanți au protestat în fața Inspectoratului General al Poliției (IGP) pe 16 noiembrie solicitând demisia șefului adjunct al IGP, Marin Maxian. Printre veterani se numără și locuitori ai satului Varnița, raionul Anenii Noi, care au fost maltratați ieri de mascați. 

„Sunteți complice al criminalilor care au fraudat procesul electoral în zilele 1 noiembrie și 15 noiembrie. Veteranii au fost maltratați, li s-au rupt distincțiile pe care le-au meritat. Locurile dumneavostrată nu sunt aici (n.r în IGP). Sunteți complice în pasivitatea de care au dat dovadă polițiștii”, a declarat unul dintre veterani.

Drept replică, șeful adjunct al IGP Marin Maxian a cerut veteranilor să prezinte probe care să demonstreze cele declarate. „Am făcut cordon ca cetățenii din stânga Nistrului să se poată deplasa pentru a ajunge la secțiile de votare”.

Printre combatanții care au protestat în fața IGP se numără și locuitorii din satul Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde mai mulți veterani au fost maltratați de către mascați, în ziua alegerilor, fiind învinuiți că îngrădesc circulația liberă a cetățenilor din stânga Nistrului la cele patru secții de vot care au fost deschise în localitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram