Ceea ce veţi putea vedea mai jos este cel mai extrem test de impact efectuat vreodată de Volvo Cars și unul crucial. Specialiștii în descarcerări folosesc adesea mașini prăbușite la Centrul de siguranță al Volvo Cars pentru a-și perfecționa skill-urile.

Pentru a permite serviciilor de salvare să se pregătească pentru orice posibil scenariu de accident rutier și pentru a simula forțele care erup în cele mai extreme accidente, dincolo de ceea ce poate fi simulat într-un crash test obişnuit, Volvo Cars a luat recent măsuri la fel de extreme. Pentru prima dată, a aruncat mai multe maşini noi ridicate cu o macara, de la o înălțime de 30 de metri.

Această abordare a dus la crearea unor daune suficiente pentru a simula în mod adecvat cele găsite în cele mai extreme scenarii de accident. Citeşte continuarea şi vezi imagini video din cadrul testelor, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!