/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cum ar putea arăta noul Porsche Macan în baza unei fotografii oficiale arătată de curând

missing
16 noiembrie 2020, ora 12:37

Acum câteva zile, în primul episod Porsche Unseen, germanii au arătat trei proiecte de maşini care aşa şi nu au mai ajuns în producţia de serie. Iar într-un cadru, lângă aşa-numitul model 919 Street, s-a putut observa un automobil realizat deocamdată din argilă, cu un look şi proporţii care dă foarte mult a Macan.

Dacă este adevărat ceea ce se crede, atunci prin acest teaser putem vedea cum va arăta noua generaţie a SUV-ului compact, care va fi, amintim, electric.

Inclusiv în baza acestui material, colegii de la kolesa au realizat câteva imagini render care ar reda designul automobilului. Citeşte articolul complet şi vezi cum ar arăta noul Macan, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram