Acum câteva zile, în primul episod Porsche Unseen, germanii au arătat trei proiecte de maşini care aşa şi nu au mai ajuns în producţia de serie. Iar într-un cadru, lângă aşa-numitul model 919 Street, s-a putut observa un automobil realizat deocamdată din argilă, cu un look şi proporţii care dă foarte mult a Macan.

Dacă este adevărat ceea ce se crede, atunci prin acest teaser putem vedea cum va arăta noua generaţie a SUV-ului compact, care va fi, amintim, electric.

Inclusiv în baza acestui material, colegii de la kolesa au realizat câteva imagini render care ar reda designul automobilului. Citeşte articolul complet şi vezi cum ar arăta noul Macan, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!