/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cum s-au repartizat voturile în localitățile din țară unde duminică au avut loc alegerile locale

missing
16 noiembrie 2020, ora 18:15

În două localități din țară, duminică, concomitent cu alegerile prezidențiale au avut loc și alegerile locale. Este vorba despre comuna Chetriș, raionul Fălești și satul Corlăteni, raionul Rîșcani. 

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), preliminar, voturile au fost distribuite astfel:

În comuna Chetriș, raionul Fălești, majoritatea alegătorilor au votat pentru Constantin Condru, desemnat de Partidul Democrat din Moldova, iar pe a doua poziție s-a clasat Alesea Mamai, desemnată de Partidul Politic „Partidul Nostru”.

În satul Corlăteni, raionul Rîșcani, cei mai mulți alegători au votat pentru Veaceslav Bold, desemnat de „Partidul Acțiune și Solidaritate”, iar locul doi a fost ocupat de Svetlana Pruteanu, desemnată de Partidul Politic „Partidul Nostru”.

Menționăm că informația poartă un caracter preliminar, până când la CEC vor fi prezentate documentele electorale în original.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram