/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Hamilton a câştigat cursa din Istanbul şi prin această victorie şi-a asigurat al 7-lea titlu de campion mondial

16 noiembrie 2020, ora 08:40

Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes-AMG de Formula 1, a câştigat în această duminică Marele Premiu al Turciei, cel mai apropiat din punct de vedere geografic Grand Prix de Republica Moldova şi a 14-a etapă a Campionatului Mondial din 2020.

Prin această victorie, matematic vorbind, a putut obţine anticipat punctele necesare pentru a egala recordul de şapte titluri mondiale deţinut anterior de Michael Schumacher!

Plecat de pe locul şase al grilei de start, Hamilton a fost urmat de mexicanul Sergio Perez de la Racing Point şi de germanul Sebastian Vettel de la Ferrari, ultimul care câştigase această cursă în 2011 de partea Red Bull Racing. Citeşte articolul mai departe pentru a afla nişte statistici interesante şi a vedea cele mai tari momente ale cursei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram