Numărul elevilor testați pozitiv cu COVID-19 este de 288, iar 3610 de elevi au fost plasați în regim de autoizolare. Datele au fost prezentate de Ministerul Educației

Totodată, 357 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus și 263 se află în izolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 85 de persoane, iar alte 98 se află în autoizolare.

Potrivit informațiilor, în învățământul profesional tehnic, în perioada 09-13 noiembrie, au fost înregistrați 25 de elevi testați pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, 16 – cadre didactice și 5 din personalul nedidactic și auxiliar. De asemenea, 44 grupe de elevi sunt plasate în autoizolare.

În învățământul superior, în perioada 09-13 noiembrie, avem 24 studenți testați pozitiv cu Covid-19, iar 149 de studenți se află în autoizolare. 8 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 5. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate 18 persoane, iar 7 se află în autoizolare.

Din numărul total de 1398 de instituții de educație timpurie, și-au reluat activitatea la decizia fondatorului 1312 instituții de învățământ. În prezent, 11 instituții și 40 grupe de copii se află în carantină. Copii confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sunt 14, iar alți 1370 de copii se află în autoizolare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!