/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Partidul Unității Naționale salută victoria Maiei Sandu

missing
16 noiembrie 2020, ora 12:23

Și Partidul Unității Naționale salută victoria categorică a președintei Maia Sandu și îi transmite sincere felicitări.

„Victoria doamnei Maiei Sandu este un prim pas spre ieșirea din criza totală în care vestitul binom Plahotniuc-Dodon au aruncat Republica Moldova în ultimi patru ani. Îi dorim doamnei președinte ales, mult succes și o asigurăm de disponibilitatea de a colabora în interesul cetățenilor, a apropierii de România și de structurile euro-atlantice”, se arată în mesajul PUN.

Totodată, Partidul Unității Naționale mulțumește cetățenilor R. Moldova pentru mobilizarea exemplară în favoarea candidatului proeuropean şi exprimă speranța în menținerea sprijinului pentru forțele politice proeuropene şi proromâneşti din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram