În septembrie 2000, modelul legendă Porsche Carrera GT a fost prezentat în calitate de concept, realizat în două unităţi. După 20 de ani de la acel moment, motorul V10 al primului Porsche de producție standard din fibră de carbon a fost pornit din nou.

Totul s-a întâmplat în dimineaţa devreme a zilei de 28 septembrie 2000, înainte ca soarele să-şi facă apariţia, atunci când Porsche a prezentat conceptul modelului Carrera GT jurnaliştilor, la Paris. Walter Röhrl se afla la volanul noii mașini sport.

El a navigat cu aceasta în jurul Place Charles-de-Gaulle, mai bine cunoscut sub numele de Place de l’Étoile, o zonă care intersectează mai multe artere ale metropolei franceze şi care formează vizual o stea, Arcul de Triumf fiind poziţonat maiestuos chiar în centru. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!