/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Porsche marchează 20 de ani de existenţă a ceea ce înseamnă Carrera GT

missing
16 noiembrie 2020, ora 10:39

În septembrie 2000, modelul legendă Porsche Carrera GT a fost prezentat în calitate de concept, realizat în două unităţi. După 20 de ani de la acel moment, motorul V10 al primului Porsche de producție standard din fibră de carbon a fost pornit din nou.

Totul s-a întâmplat în dimineaţa devreme a zilei de 28 septembrie 2000, înainte ca soarele să-şi facă apariţia, atunci când Porsche a prezentat conceptul modelului Carrera GT jurnaliştilor, la Paris. Walter Röhrl se afla la volanul noii mașini sport.

El a navigat cu aceasta în jurul Place Charles-de-Gaulle, mai bine cunoscut sub numele de Place de l’Étoile, o zonă care intersectează mai multe artere ale metropolei franceze şi care formează vizual o stea, Arcul de Triumf fiind poziţonat maiestuos chiar în centru. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram