SUV-ul sportiv din segmentul compact are acum un aspect și mai proaspăt: Audi a revizuit modelul SQ2, după ce în prima zi a lui septembrie a procedat similar în cazul modelului Q2.

Datorită în parte farurilor și barelor de protecție noi, automobilul arată mai interesant, iar noile servicii de conectivitate și sistemele de asistență fac conducerea mașinii cu un efort mai mic.

Sub capotă continuă să aibă instalat un benzinar turbo de 1.984 cm3, care pune la dispoziţie 300 de CP şi 400 Nm de cuplu, pentru a accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.9 secunde (modelul prefacelift în 4.8 s), spre o viteză maximă limitată la 250 de km/h. Promite un consum mixt de 7.7 litri la 100 de km parcurşi. Află mai multe detalii, dar şi dacă îţi permiţi maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!