/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Premieră: Noul Audi SQ2 facelift – mai lent cu 0.1 secunde

missing
16 noiembrie 2020, ora 14:36

SUV-ul sportiv din segmentul compact are acum un aspect și mai proaspăt: Audi a revizuit modelul SQ2, după ce în prima zi a lui septembrie a procedat similar în cazul modelului Q2.

Datorită în parte farurilor și barelor de protecție noi, automobilul arată mai interesant, iar noile servicii de conectivitate și sistemele de asistență fac conducerea mașinii cu un efort mai mic.

Sub capotă continuă să aibă instalat un benzinar turbo de 1.984 cm3, care pune la dispoziţie 300 de CP şi 400 Nm de cuplu, pentru a accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 4.9 secunde (modelul prefacelift în 4.8 s), spre o viteză maximă limitată la 250 de km/h. Promite un consum mixt de 7.7 litri la 100 de km parcurşi. Află mai multe detalii, dar şi dacă îţi permiţi maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram