TV8 continuă să înregistreze recorduri. În ziua celui de-al doilea tur al prezidențialelor, 15 noiembrie, urmăritorii postului nostru de televiziune și internauții au manifestat un interes sporit față de platformele tv8 de pe rețelele sociale.

Pagina de Facebook a înregistrat cel mai mare număr zilnic de vizualizări video – 2 mln. 380 de mii, iar postările publicate în ziua scrutinului au generat cele mai multe interacțiuni – circa 138 de mii, inclusiv 93 de mii de reacții, 25,5 mii de comentarii și 19,5 mii de distribuiri.

De asemenea, am obținut al doilea cel mai mare număr de spectatori care au vizionat concomitent un video în regim live – 17.559 – la Ediția Specială cu Natalia Morari. Recordul absolut l-am obținut la ediția Politica din 4 noiembrie curent, la care a participat Igor Dodon, atunci live-ul a fost vizionat concomitent de un număr maxim de spectatori – 20.787.

Pagina de Facebook a postului TV8 găzduiește 344 de mii de urmăritori. Conform datelor, are cei mai mulți urmăritori în comparație cu alte pagini ale unor instituții de presă din Republica Moldova.

Record de vizualizări video a bifat și canalul de Youtube – 257 de mii. Tot pe 15 noiembrie, am obținut și cel mai mare număr de abonați noi – 573. Recent, numărul total al urmăritorilor canalului a depășit plafonul de 60 de mii.

O creștere impresionantă a numărului de abonați am avut și pe canalul de Telegram – 327 în câteva ore doar. Astăzi, numărul total al abonaților canalului a depășit pragul de trei mii de utilizatori. Totodată, în ziua turului doi al scrutinului postările de pe canal au obținut un număr record de vizionări – peste 70 de mii.

Precizăm că în prezent, TV8 pe Telegram este cea mai citită sursă media de limbă română din Moldova.

Cele mai apreciate postări le-am avut și pe contul de Instagram – 10,9 mii. Tot ieri, am înregistrat 410 membri noi în echipa noastră de followeri, care este deja de 50 de mii.

Vă mulțumim!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!