/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Un bărbat și o femeie din Edineț s-au intoxicat, după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz

missing
16 noiembrie 2020, ora 11:29

Un bărbat și o femeie s-au intoxicat după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 15 noiembrie în localitatea Târnova, raionul Edineț. 

Potrivit salvatorilor, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:03. La fața locului au intervenit medicii, care au stabilit că bărbatul în vârstă de 42 de ani și femeia de 35 de ani au primit  intoxicație cu gaze.

Prealabil specialiștii au ajuns la concluzia că oamenii s-au intoxicat cu gaze emanate de la un încălzitor de apă instalat în baie, conectat la o butelie. Cei doi au primit pe loc îngrijiri medicale, iar ulterior echipajul medical a transportat pacienții la secția de reanimare a Spitalului Raional din Edineț, pentru tratament.

În prezent, viața oamenilor este în afara pericolului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Salvatorii atenționează oamenii să fie foarte prudenți atunci când exploatează instalații conectate la gaze naturale. Aceștia recomandă ca înaintea utilizării, instalațiile să fie supuse unei verificări minuțioase de specialiști.

În cazul în care instalațiile au defecțiuni, oamenii sunt rugați să întrerupă exploatarea pentru a nu se supune riscului. Menționăm că, în situații de urgență puteți apela la serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram