Un bărbat și o femeie s-au intoxicat după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 15 noiembrie în localitatea Târnova, raionul Edineț. 

Potrivit salvatorilor, apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:03. La fața locului au intervenit medicii, care au stabilit că bărbatul în vârstă de 42 de ani și femeia de 35 de ani au primit  intoxicație cu gaze.

Prealabil specialiștii au ajuns la concluzia că oamenii s-au intoxicat cu gaze emanate de la un încălzitor de apă instalat în baie, conectat la o butelie. Cei doi au primit pe loc îngrijiri medicale, iar ulterior echipajul medical a transportat pacienții la secția de reanimare a Spitalului Raional din Edineț, pentru tratament.

În prezent, viața oamenilor este în afara pericolului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Salvatorii atenționează oamenii să fie foarte prudenți atunci când exploatează instalații conectate la gaze naturale. Aceștia recomandă ca înaintea utilizării, instalațiile să fie supuse unei verificări minuțioase de specialiști.

În cazul în care instalațiile au defecțiuni, oamenii sunt rugați să întrerupă exploatarea pentru a nu se supune riscului. Menționăm că, în situații de urgență puteți apela la serviciul 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!