Compania finlandeză de cercetare și producție Canatu propune rezolvarea problemei îngheţării și aburirii farurilor LED. Soluţia dezvoltată in-house este de fapt un film transparent încălzit.

Odată cu dezvoltarea industriei auto în autoturisme au apărut sisteme auxiliare de încălzire, volan şi cotiere încălzite, scaune şi oglinzi retrovizoare încălzite, parbriz şi lunetă încălzită, însă nu am văzut încă pe nimeni să se gândească la faruri în această privinţă.

Cu toate acestea, în mașinile noi există o altă problemă asociată cu vremea rece – îngheţarea şi aburirea farurilor. Fenomenul este cauzat de faptul că tot mai mulţi producători auto îşi pun pe produsele lor cu roţi blocuri optice pe bază de LED-uri în loc de becuri cu aprindere incandescentă (halogen sau xenon). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!