/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Util! O companie din Finlanda propune o soluţie smart şi simplă pentru încălzirea farurilor LED

missing
16 noiembrie 2020, ora 18:26

Compania finlandeză de cercetare și producție Canatu propune rezolvarea problemei îngheţării și aburirii farurilor LED. Soluţia dezvoltată in-house este de fapt un film transparent încălzit.

Odată cu dezvoltarea industriei auto în autoturisme au apărut sisteme auxiliare de încălzire, volan şi cotiere încălzite, scaune şi oglinzi retrovizoare încălzite, parbriz şi lunetă încălzită, însă nu am văzut încă pe nimeni să se gândească la faruri în această privinţă.

Cu toate acestea, în mașinile noi există o altă problemă asociată cu vremea rece – îngheţarea şi aburirea farurilor. Fenomenul este cauzat de faptul că tot mai mulţi producători auto îşi pun pe produsele lor cu roţi blocuri optice pe bază de LED-uri în loc de becuri cu aprindere incandescentă (halogen sau xenon). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram