/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ CAMERAWOMAN: De alegeri, satul Varnița a fost cel mai fierbinte loc din țară

missing
16 noiembrie 2020, ora 22:28

În ziua alegerilor președintelui R. Moldova, satul Varnița a fost cel mai fierbinte loc din țară. Localnicii, dar și veteranii războiului de pe Nistru au ieșit în semn de protest să blocheze căile de acces din așa-zisa Republică Transnistreană. Aceștia au fost împotrivă ca în localitatea lor să ajungă un flux atât de mare de cetățeni transnistreni pe timp de Covid 19. De asemenea, și-au manifestat dezacordul pentru transportarea organizată a oamenilor care cică ar fi fost plătiți ca să fraudeze alegerile. Miza a fost mare: altercații, încăierări, au ieșit scântei la Varnița pe parcursul zilei de 15 noiembrie.

Autoare: Viorica Tataru

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram