/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cel mai mare producător de Apple iPhone a prezentat o platformă universală pentru maşini electrice

missing
17 noiembrie 2020, ora 12:46

Compania taiwaneză Foxconn de mai mulți ani produce diverse electronice, dar a devenit un adevărat gigant datorită asamblării de smartphone-uri prin contract. Amintim că aceasta este principalul producător de iPhone-uri și alte echipamente mobile marca Apple.

Însă pe plan intern nu a stat pe loc în toţi aceşti ani, conducerea companiei luând decizia să se implice şi în businessul auto! De curând, nu şi-a prezentat primul automobil, ci o platformă universală pentru maşinile electrice, care va fi pusă în vânzare liberă pentru orice producător auto!

Crearea unei platforme flexibile pentru maşini electrice este o sarcină destul de complexă și costisitoare. Chiar și concerne precum Volkswagen AG și General Motors trebuie “să-şi stângă centurile” în mod semnificativ în alte domenii/direcţii pentru a face rost de capital şi forţă de muncă necesară pentru asta. Iar de alţi producători mici nici nu mai vorbim – este o povară insuportabilă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram