Compania taiwaneză Foxconn de mai mulți ani produce diverse electronice, dar a devenit un adevărat gigant datorită asamblării de smartphone-uri prin contract. Amintim că aceasta este principalul producător de iPhone-uri și alte echipamente mobile marca Apple.

Însă pe plan intern nu a stat pe loc în toţi aceşti ani, conducerea companiei luând decizia să se implice şi în businessul auto! De curând, nu şi-a prezentat primul automobil, ci o platformă universală pentru maşinile electrice, care va fi pusă în vânzare liberă pentru orice producător auto!

Crearea unei platforme flexibile pentru maşini electrice este o sarcină destul de complexă și costisitoare. Chiar și concerne precum Volkswagen AG și General Motors trebuie “să-şi stângă centurile” în mod semnificativ în alte domenii/direcţii pentru a face rost de capital şi forţă de muncă necesară pentru asta. Iar de alţi producători mici nici nu mai vorbim – este o povară insuportabilă. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!