Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 16 noiembrie 2020, conform declarațiilor agenților economici. Astfel, cel mai plătit loc de muncă vacant este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul oferit este între 45 și 50 de mii de lei.

Compania mai oferă 17 mii lei pentru trei șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acest inginer salariul variază între 10-20 mii lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție din Leova, care va fi angajat la compania Agrostoc SRL și va fi responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru persoană cu experiență și studii tehnice se oferă 17 mii lei.

16 mii lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D și experiență de lucru.

15 mii lei vor fi sursă de venit pentru tehnologul principal al companiei Kellers SRL, care activează în domeniul fabricărei berei.

La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!