Scenariul unui film trebuie schimbat pentru că actorul american care joacă rolul principal nu încape fizic în noul Porsche Taycan! Este vorba despre pelicula Red Notice, programată pentru debut în 2021, unde Dwayne Johnson se află în prim plan.

Johnson măsoară 1.96 metri în înălțime și are 118 kilograme. Un lucru este clar: Porsche Taycan nu este făcut pentru șoferi ca Dwayne Johnson. Este și motivul pentru care filmările la cel mai recent film al său, Red Notice, au ajuns într-un moment critic.

Echipa trebuie să schimbe scenariul pentru ca actorul gigant să nu fie nevoit să urce în mașina sport. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!