/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Simbolul speranţei din Beirut. Statuia unei femei, construită din rămăşiţele de după explozie

missing
17 noiembrie 2020, ora 13:01

Artista libaneză Hayat Nazer a realizat o statuie din sticlă spartă şi materiale rupte şi distruse. Obiectele distruse în explozia care a ucis 200 de oameni şi a rănit alţi 6000 de oameni, au fost folosite la construirea statuii, scrie mediafax.ro.

Statuia nu are un nume, dar simbolizează speranţa oraşului de a se ridica din dărâmături. Statuia reprezintă o femeie cu o înălţime de aproape trei metri. Cu braţul ridicat, părul bătut de vânt lasă la vedere cicatricea de pe obraz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de H F J (@horowicz_design)

La picioare are un ceas care arată ora 6 şi 8 minute , ora la care a izbucnit explozia din Beirut. „Am simţit că Beirut este o femeie … care, în ciuda a ceea ce a suferit … este foarte puternică”, a spus creatoarea statuii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bob (@rsmgo)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram