Artista libaneză Hayat Nazer a realizat o statuie din sticlă spartă şi materiale rupte şi distruse. Obiectele distruse în explozia care a ucis 200 de oameni şi a rănit alţi 6000 de oameni, au fost folosite la construirea statuii, scrie mediafax.ro.

Statuia nu are un nume, dar simbolizează speranţa oraşului de a se ridica din dărâmături. Statuia reprezintă o femeie cu o înălţime de aproape trei metri. Cu braţul ridicat, părul bătut de vânt lasă la vedere cicatricea de pe obraz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de H F J (@horowicz_design)

La picioare are un ceas care arată ora 6 şi 8 minute , ora la care a izbucnit explozia din Beirut. „Am simţit că Beirut este o femeie … care, în ciuda a ceea ce a suferit … este foarte puternică”, a spus creatoarea statuii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bob (@rsmgo)

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!