/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră: Noul Ford Kuga FHEV se prezintă în detalii cu 1000 de km autonomie

17 noiembrie 2020, ora 13:17

Noul Ford Kuga a fost arătat lumii în primele ore ale lunii aprilie din anul 2019 şi a fost anunţat cu trei motorizări hibride la alegere. După cum a promis, lansarea celei numite FHEV (Full Hybrid) a fost programată pentru 2020 şi acum producătorul vine cu detalii despre versiunea care se crede că va fi una dintre cele mai populare.

Noul model Kuga a fost dezvoltat special pentru a încorpora un sistem de propulsie complet hibrid, benzină-electric, fără a face însă compromisuri în ceea ce privește pragmatismul și spațiul oferit de un SUV, cât și rafinamentul de la volan.

Posibilitatea de pornire silențioasă permite noului Kuga Hybrid să se deplaseze de pe loc folosind doar puterea electrică pentru o experiență la volan mult mai relaxantă, în special în scenarii de condus cotidiene, de tipul start-stop. Sistemul de propulsie hibrid complet sprijină conducerea pur electrică pentru perioade scurte de timp, eliminând în același timp, grija autonomiei. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram