Marca MINI s-a folosit de evenimentul #NEXTGen pentru a prezenta astăzi, în exclusivitate mondială, noul MINI Vision Urbanaut – o interpretare complet nouă a unei perspective noi de utilizare a spațiului. Acest vision vehicle digital oferă mai mult spațiu interior și mai multă versatilitate decât oricând, dar cu o amprentă minimă.

Dacă are de gând MINI să-şi facă un produs de serie pe baza acestei viziuni nu s-a anunţat, însă aceasta are tot dreptul să existe.

Exteriorul și interiorul se schimbă pentru a reflecta momentul MINI activat și pentru a oferi experienței cea mai bună scenă posibilă. Un design care cuprinde toate experiențele utilizatorului, materiale durabile și un sistem de propulsie full electric sunt ingrediente suplimentare ale conceptului general. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, ca acasă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!