Un tronson de pe strada Ismail se închide pentru circulația rutieră. Este vorba despre perimetrul cuprins între străzilor 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Traficul va fi suspendat în perioada 17 – 30 noiembrie.

Primăria municipiului Chișinău anunță că pe acest tronson vor avea loc lucrări de reabilitare a apeductului pe adresele str. Ismail, 46 – 58.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată pe două din cele trei benzi de circulație.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!