/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Achtung! Noul Mercedes-AMG GT Black Series a preluat tronul pe Nürburgring-Nordschleife

missing
18 noiembrie 2020, ora 08:50

Cât de aproape este noul Mercedes-AMG GT Black Series de motorsport a fost acum demonstrat în mod impresionant de pilotul GT3 Maro Engel pe pista Nordschleife a Nürburgring.

Cu un timp certificat măsurat oficial și legalizat de 6:43.616 minute pentru pista de 20,6 kilometri lungime și 6:48,047 minute pentru pista totală de 20,832 kilometri lungime, noul “meteorit” cu V8 a preluat locul de frunte în categoria maşinilor sport stradale şi a devenit nr.1 în rândul modelelor complet standard, nemodificate.

Mercedes-ul german a bătut recordul stabilit anterior de Lamborghini Aventador SVJ în vara anului 2018 – 6:44.97 minute. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum s-a comportat maşina în viraje, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram