Cât de aproape este noul Mercedes-AMG GT Black Series de motorsport a fost acum demonstrat în mod impresionant de pilotul GT3 Maro Engel pe pista Nordschleife a Nürburgring.

Cu un timp certificat măsurat oficial și legalizat de 6:43.616 minute pentru pista de 20,6 kilometri lungime și 6:48,047 minute pentru pista totală de 20,832 kilometri lungime, noul “meteorit” cu V8 a preluat locul de frunte în categoria maşinilor sport stradale şi a devenit nr.1 în rândul modelelor complet standard, nemodificate.

Mercedes-ul german a bătut recordul stabilit anterior de Lamborghini Aventador SVJ în vara anului 2018 – 6:44.97 minute. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum s-a comportat maşina în viraje, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!