Infectările cu noul virus COVID-19 continuă să crească. De la o zi, la altă tot mai mulți oameni sunt testați pozitiv. În aceste condiții, bilanțul cazurilor din Republica Moldova este 90,912. La nivel global se înregistrează 55.154.651 de cazuri confirmate de infecție cu Coronavirus, din care 1.328.537 decese. 

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au fost raportate 1069 de cazuri noi și 19 decese. De la începutul pandemiei, 2054 de oameni au murit.

Ieri, cele mai multe infectări au fost înregistrate în Capitală -497 de cazuri. Totodată, 217 cazuri au fost raportate din regiunea transnistreană. Pe locul trei privind numărul de îmbolnăviri este orașul Bălți, unde s-au infectat 44 de oameni.

Vedeți mai jos evoluția zilnică a cazurilor noi de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!