/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Degajare de fum la unul dintre principalele spitale pentru COVID-19 din Moscova

missing
18 noiembrie 2020, ora 19:43

Iese fum de la spitalul Kommunarka din Moscova, unul din principalele centre pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19 din capitala rusă, a relatat miercuri televiziunea rusă, preluată de Reuters și agerpres.ro.

Canalul NTV a transmis că unul dintre complexele medicale a luat foc şi că înainte de incendiu s-a auzit o bubuitură.

Potrivit unei surse citate de Interfax, corpul de clădire care a luat foc era în construcţie şi nu găzduia pacienţi.

Ministerul pentru situaţii de urgenţă a afirmat că este la curent cu incidentul, dar nu are informaţii privind eventuale victime, a transmis agenţia de presă RIA.

În imaginile difuzate de NTV se puteau vedea maşini de pompieri şi fum ridicându-se deasupra clădirii către cerul nocturn.

Mai multe incidente au avut loc în Rusia în legătură cu funcţionarea defectuoasă a echipamentului destinat pacienţilor cu COVID-19, în ultimele luni. În mai, un incendiu, aparent declanşat de supraîncălzirea unui ventilator, a provocat moartea a cinci pacienţi cu coronavirus într-un spital din Sankt Petersburg, ridicând întrebări cu privire la siguranţa echipamentelor fabricate în Rusia.

La sfârşitul lui octombrie, peste 150 de pacienţi au fost evacuaţi dintr-un spital improvizat pentru pacienţii cu COVID-19 în oraşul rus Celiabinsk, din sudul Uralilor, după explozia unui rezervor cu oxigen urmată de un incendiu, care nu a produs victime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram