Caz tragic în Rusia, doi copii au fost găsiți fără suflare într-un apartament din orașul Moscova. Mama micuților a recunoscut că se face vinovată de moartea acestora, scrie meduza.io.  

Apartamentul este amplasat pe strada Taininscaia din nord-estul Moscovei. În seara zilei de 17 noiembrie, în interiorul acestuia au fost găsite cadavrul unei fete de trei anișori și al unui băiat de cinci anișori.

Descoperirea macabră a fost făcută de către tata micuților. Oamenii legii spun că mama se afla în apartament într-o stare inadecvată și nu putea să explice ce s-a întâmplat.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru omor. Mama copiilor a fost reținută. Ea și-a recunoscut vina. În timp ce a fost audiată de oamenii legii, ea a spus că a luat brusc decizia de a-și ucide copiii, după care a băut alcool.

Femeia urmează să fie interogată de psiholog și psihiatru. Instanța va examina acest caz pe 19 noiembrie.

Pe corpul micuților nu au fost depistate semne de moarte violentă. Conform unor surse ale agenției TASS, micuții ar fi fost strangulați. Canalul Telegram 112 scrie că mama ar fi putut otrăvi copiii.

Potrivit TASS, mama copiilor omorâți este o studentă de 25 de ani de la Universitatea Academică de Stat de Științe Umaniste. Tata copiilor sa dovedit a fi un bărbat de 32 de ani. Cei doi sunt divorțați. Familia nu se afla în vizorul asistenților sociali.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!