/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noua Toyota Mirai îşi dezvăluie caracteristicile şi substratul tehnic

missing
18 noiembrie 2020, ora 12:51

În pregătirea pentru debut pe pământ american, japonez şi european, lucru care se va întâmpla practic concomitent în decembrie 2020, Toyota anunţă detalii despre substratul tehnic al noii generaţii Mirai. Cel mai interesant este că modelul de serie va intra în producţie practic neschimbat faţă de prototipul său.

Amintim că noua generaţie Toyota Mirai este realizată pe baza platformei TNGA-N cu tracţiune spate, care stă la baza modelului Toyota Crown exclusiv japonez.

Comparativ cu prima generație, ampatamentul a crescut cu 140 mm (2.920 mm, exact cât are Crown), lungimea cu 85 mm (4.975 mm), lăţimea cu 70 mm (1.885 mm), iar înălţimea a scăzut cu 65 mm (1.470 mm). Și numărul de locuri în cabină a crescut de la patru la cinci. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram