În pregătirea pentru debut pe pământ american, japonez şi european, lucru care se va întâmpla practic concomitent în decembrie 2020, Toyota anunţă detalii despre substratul tehnic al noii generaţii Mirai. Cel mai interesant este că modelul de serie va intra în producţie practic neschimbat faţă de prototipul său.

Amintim că noua generaţie Toyota Mirai este realizată pe baza platformei TNGA-N cu tracţiune spate, care stă la baza modelului Toyota Crown exclusiv japonez.

Comparativ cu prima generație, ampatamentul a crescut cu 140 mm (2.920 mm, exact cât are Crown), lungimea cu 85 mm (4.975 mm), lăţimea cu 70 mm (1.885 mm), iar înălţimea a scăzut cu 65 mm (1.470 mm). Și numărul de locuri în cabină a crescut de la patru la cinci. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!