Fracțiunea parlamentară Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu, a anunțat pe rețelele sociale deputatul Chiril Moțpan. Asta după ce pe 18 noiembrie un grup de veterani ai războiului de la Nistru a protestat în fața Ministerului de Interne, cerând demisia conducerii instituției.

Deputatul Chiril Moțpan este de părere că ministrul de Interne Pavel Voicu este una din piesele puternice ale președintelui în exercițiu Igor Dodon. „Sistemul corupt urmează să fie demontat piesă cu piesă: dacă va cădea una, celelalte vor începe să se clatine. Acest lucru îl cunosc bine și celelalte personaje apropiate lui Igor Dodon, care fac tot ce pot pentru a-și menține controlul cel puțin asupra unor structuri”, a scris alesul poporului pe pagina sa de Facebook.

În ziua scrutinului de pe 15 noiembrie mai mulți combatanți au fost luați pe sus de mascați la Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde au fost deschise patru secții de vot pentru alegătorii din regiunea transnistreană, iar combatanții monitorizau fluxul de alegători, pentru a nu fi admise încălcări în procesul de vot.

Acum combatanții sau ales cu mai multe procese penale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!