/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului Pavel Voicu

missing
18 noiembrie 2020, ora 18:38

Fracțiunea parlamentară Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu, a anunțat pe rețelele sociale deputatul Chiril Moțpan. Asta după ce pe 18 noiembrie un grup de veterani ai războiului de la Nistru a protestat în fața Ministerului de Interne, cerând demisia conducerii instituției.

Deputatul Chiril Moțpan este de părere că ministrul de Interne Pavel Voicu este una din piesele puternice ale președintelui în exercițiu Igor Dodon. „Sistemul corupt urmează să fie demontat piesă cu piesă: dacă va cădea una, celelalte vor începe să se clatine. Acest lucru îl cunosc bine și celelalte personaje apropiate lui Igor Dodon, care fac tot ce pot pentru a-și menține controlul cel puțin asupra unor structuri”, a scris alesul poporului pe pagina sa de Facebook.

În ziua scrutinului de pe 15 noiembrie mai mulți combatanți au fost luați pe sus de mascați la Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde au fost deschise patru secții de vot pentru alegătorii din regiunea transnistreană, iar combatanții monitorizau fluxul de alegători, pentru a nu fi admise încălcări în procesul de vot.

Acum combatanții sau ales cu mai multe procese penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram