Horoscop Berbec – 18 noiembrie 2020: S-ar putea să alegi, fără să stai prea mult pe gânduri, să îți exprimi nemulțumirile și să uiți de aprecierile pe care le datorezi celor din jur și nu e corect nici față de tine, nici față de ei.

Horoscop Taur – 18 noiembrie 2020: Chiar dacă te trezești cu fața la cearșaf, vei avea șansa de a-ți recăpăta buna dispoziție și de a te purta frumos cu cei din jur, pentru a repara ce ai apucat să strici.

Horoscop Gemeni – 18 noiembrie 2020: Va conta, la finalul acestei zile, cât de multe au fost momentele în care ai reușit să-ți păstrezi calmul și cât de mare a fost dezechilibrul, în momentele în care nu ai mai putut face acest lucru.

Horoscop Rac – 18 noiembrie 2020: Chiar dacă ești în conflict deschis cu unii dintre superiori, ar fi bine să păstrezi măsura în exprimare și să ai grijă față de cine îți exprimi gândurile și intențiile nu tocmai corecte.

Horoscop Leu – 18 noiembrie 2020: Este mai important să fii calm și constructiv decât să cauți satisfacția de a bifa cine știe ce reușite, mai mult sau mai puțin onorabile, în funcție de ceea ce te frământă în acest moment.

Horoscop Fecioară – 18 noiembrie 2020: Ești pornit să acționezi în forță pentru a obține anumite avantaje, în special financiare. Numai că o astfel de abordare va produce efecte negative și va atrage reacții similare.

Horoscop Balanță – 18 noiembrie 2020: Problemele din familia din care provii încep să producă efecte negative în relația de cuplu sau în alte relații importante, poate și pentru că te lași influențat, prea mult, de ele.

Horoscop Scorpion – 18 noiembrie 2020: Fie starea de sănătate nu-ți permite să îți faci treburile așa cum ți-ai dori, fie nu vrei, pur și simplu, să lucrezi la nivelul la care se așteaptă cei cu care colaborezi.

Horoscop Săgetător – 18 noiembrie 2020: Cei dragi au tot felul de idei care te costă și ai putea avea reacții destul de dure, pentru că nu vrei să ai răbdarea necesară să le explici ce nu-ți convine.

Horoscop Capricorn – 18 noiembrie 2020: Este o zi care te invită la o abordare mai calmă a tuturor problemelor spinoase, ca să ai garanția colaborării cu cei din familie, măcar în parte.

Horoscop Vărsător – 18 noiembrie 2020: Certurile cu cei din anturaj, fie ele exprimate sau nu, duc la deteriorarea acestor relații și, deși spui că nu-ți pasă, de fapt te afectează și poate ar trebui să fii tu cel înțelegător și pacifist.

Horoscop Pești – 18 noiembrie 2020: E nevoie de multă bunăvoință ca să treci peste neplăcerea de a auzi ceea ce nu ai fi vrut să auzi, dar și pentru a lua decizii bune, în ciuda reacțiilor celorlalte persoane implicate.

Libertatea 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!